Hotel

Фон:

Няколко думи за нас

Уникалната природа, свежият въздух и боровият аромат носят наслада и спокойствие за всеки, избрал почивка в Родопите

Хотел – механа „ Орфееви скали ” се намира на самите Смолянски езера, на 7км. от град Смолян и съвсем близо до ски – лифт, водещ до връх Снежанка. Хотелската част е с леглова база за 13 човека, а Вие можете да бъдете напълно спокойни за своя автомобил, който ще бъде паркиран точно пред входа на хотела. Ако искате да усетите топлината и уюта на родопския дом през зимата, ако обичате прохладата и уханието на планината през пролетта и лятото, ако сте любител на зимните спортове, ЗАПОВЯДАЙТЕ !!!

Спокойствието и уютът

на нашите стаи ще Ви накарат да се замислите дали да помързелувате цял ден лежейки и оглеждайки чутовните Орлови скали или просто да излезете сред чистия родопски въздух, а след това да се насладите на уникалните родопски ястия!

Виж още

Защо да ни изберете?

Ние Ви предлагаме нещо отдавна забравено в шумното ежедневие!

Отпускайки се в леглото си, слушайки как вятърът разтърсва листата на околните дървета, ще почувствате почивката си двойно по.. истинска!

Избирайки наша хотелска стая, Вие получавате:
  • Телевизор
  • Тераса
  • Прекрасен изглед към околоността
  • Сешоар

Коментари

Условията са чудесни, храната е прекрасна! Пейзажът наоколо е удивителен! Близо до хотела се намира лифтът за Пампорово, а от хотелът не ни оставиха дори за секунда сами- непрекъснато с нас имаше човек, който ни показваше възможно най- много от красотията там! Благодаря Ви от името на цялото ми семейство! Надявам се да се видим отново много скоро!
Румен Семерджиев
Хотелът е чудесен. На Нова Година имаше хубава програма - както си седяхме излезнаха едно момче с гайда и момиче, които изпълняваха родопски песни (по-късно разбрах, че било така всяка вечер). Вечерята беше страхотна - поздравления за готвача! Безплатен интернет - явно влизат в час хотелиерите в Бг :) Изключително доволни сме от хотела.
Иван Дойновски
Чудесен и прекрасен хотел.Супер персонал.Страхотно отношение към клиентите.През м.октомври-2011 бяхме там,през м.декември пак ще сме там.
Милена Илиева